Haber Detayı
17 Nisan 2018 - Salı 19:12 Bu haber 27680 kez okundu
 
Kızılay’dan Teşekkür Belgesi
BEYŞEHİR - 5 günlük Kan Bağışı faaliyetimizde kan bağışı toplamam çalışmalarına vermiş oldukları katkıdan ötürü teşekkür belgesi verildi.
Sağlık Haberi
Kızılay’dan Teşekkür Belgesi

BEYŞEHİR - Beyşehir'de düzenlenen 5 günlük kan bağışı kampanyasına gönüllü olarak destek veren, Seyfettin Süleyman Bey Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine teşekkür belgesi verildi.

      Konya Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Kaya Levent yapılan tüm çalışmaların kan bağışı oranlarını arttırmak için olduğunu belirtti. “Türk Kızılayı’nın ülkenin ihtiyacı olan kan ve kan ürünlerini düzenli, gönüllü, bilinçli kan bağışçılarından karşılaması ve kan bağışı bilincinin toplumda yaygınlaştırılması için yapmış olduğu çalışmalara vermiş olduğunuz destek ve göstermiş olduğunuz duyarlılık için Seyfettin Süleyman Bey Mesleki Teknik Anadolu Lisesinden sevgili gönüllü öğrencilerine, okul müdürü Nevzat Erkan’a, okul sağlık hizmetleri öğretmeni Asım Ecevit’e, Kızılay çalışanlarımıza ve diğer emeği geçen herkese Konya Kızılay Kan Bağışı merkezi ve Beyşehir Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu olarak teşekkür eder, iyilik yolunda başarılar dileriz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Kızılay’dan, Teşekkür, Belgesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı