Haber Detayı
11 Nisan 2019 - Perşembe 10:44 Bu haber 7778 kez okundu
 
Kurucuovalılar Derneğinden Tebrik Ziyaretleri
Konya Kurucuovalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya'da yeni göreve başlayan hemşehrilerine tebrik ziyaretinde bulundular
Bölgeden Haberi
Kurucuovalılar Derneğinden Tebrik Ziyaretleri

Konya Kurucuovalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Meram Belediye Meclisi üyeliğine seçilen emekli banka müdürü İsmail Gezer'e tebrik ziyaretinde bulundu.
İsmail Gezer aynı zamanda İttifak Holding Yönetim Kurulu Danışmanlığı da yapıyor. Ziyarette İsmail Gezer; son Büyükşehir Yasası ile direkt Konya Büyükşehir'e bağlanan Kurucuovalı hemşerilerinin; Konya'daki  işlerinde  hizmetinde olduğunu söyledi.


Ziyaretin ikinci ayağında dernek yönetimi Konya Numune Hastanesi Müdür Yardımcılığı görevine yeniden ataması yapılan  hemşehrileri Durmuş Temel'i ziyaret etti. Durmuş Temel sağlık sorunları olan hemşerilerine her türlü yardımı yapmaya çalıştıklarını söyledi.
Ziyaretlerde Konya Kurucuovalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Özen hemşerilerinin her alanda yönetim kademesinde bulunmalarından çok mutlu ve gururlu olduklarını dile getirdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Kurucuovalılar, Derneğinden, Tebrik, Ziyaretleri,
Yorumlar
Haber Yazılımı