Haber Detayı
07 Haziran 2018 - Perşembe 09:57 Bu haber 7865 kez okundu
 
Samancı’dan Beyşehir’de Mahalle Ziyaretleri
BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili adayı Gülay Samancı, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Beyşehir’de Yeşildağ, Adaköy, Kayabaşı ve Akçabelen mahallelerini ziyaret etti.
Siyaset Haberi
Samancı’dan Beyşehir’de Mahalle Ziyaretleri

BEYŞEHİR - Samancı, kendisine eşlik eden Belediye Başkanı Murat Özaltun ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile birlikte Yeşildağ Mahallesi ziyaretinde yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerek mahalle sakinlerinden destek istedi.

       24 Haziran’daki seçimlerin  Türkiye’nin geleceği ve bekası için oldukça önemli olduğuna vurgu yapan ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında da vatandaşlara bilgiler veren Samancı, “Bu seçim, hayati risk taşıyacak ehemmiyete sahip. Bunu iki kategoride değerlendirdiğimiz zaman 16 Nisan’da bir referandum yaptık. Bu referandum ile birlikte millet olarak Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin geçişi kabul edildi. Şimdi 24 Haziran seçimleri, bu cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk geçişini oluşturacak. Bu seçimde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteğin tam olması ile birlikte güçlü bir Türkiye ve güçlü bir gelecek için de meclisteki çoğunluğu  sağlamalıyız" dedi.

      Samancı, konuşmasında, Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi parti liderlerini de eleştirdi. Kurulan ittifakın gerçekte Türkiye’ye karşı yapıldığını da belirten Samancı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu ittifakı parti olarak baktığımızda bize karşı yaptılar ama gerçekte bu ülkeye karşı yaptılar. Bir bakıyoruz bunlara destekleyenlere; batının doğrudan doğruya müdahalesini görüyoruz. Almanya’nın Avrupa Birliği’nden sorumlu bakanı tweetler atıyor. Diyor ki o tweetlerde; ‘Recep Tayyip Erdoğan dolar 5 lira oldu, 10 lira olduğunda göreceksin’ diye tehdit ediyorlar. Bu konuda, bizzat bunların parmağı olduğunu çok iyi biliyoruz. Şu ana kadar yapılmış olan operasyonlarda Türkiye üzerinden milletimiz buna fırsat vermedi. Yine bu döviz üzerinden oynanan oyunlara da fırsat vermeyeceğiz. Merkez Bankası ile birlikte bu kur oynamalarının da önüne geçilmiş oldu. Burada en önemlisi, bizim cebimizle ekonomimizle ve bizim geçim kaynağımızla oynayarak taktikler geliştirerek iktidarı itibarsızlaştırmayı hedef alıyorlar. Ancak, tüm bu senaryoları birlikte ve beraber olarak aşmamız gerekiyor. Bizim birliğimiz beraberliğimiz, Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında sıkı bir şekilde duruşumuz bunları caydırıyor. Bunlar en çok milletten korkuyor.”

         Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, konuşmasında, Beyşehir merkez ve dış mahallelerine kazandırılan belediye hizmetleri ile devlet yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Son dönemde ülke genelindeki büyüme ve gelişmeye de dikkat çeken Özaltun, “Bu büyüme ve gelişme devam edecek. Çünkü ülkemiz büyürse ilçelerimiz de büyür. Dolayısıyla ülkemizin büyümesine sebep olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve yanında hizmet veren tüm bakanlarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. 24 Haziran’da ülke olarak gücümüzü bir kez daha görecekler, bu konuda hiçbir şüphem yok. Bundan önceki süreçte, 5 seçimde de Yeşildağ mahallemiz sağduyu ve ferasetiyle AK Parti’mize destek verdi. Bu seçimlerde de tekrar destek vereceğinden eminim” diye konuştu.

        AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol da,  Türk toplumunun çabuk unutan bir millet olduğunu vurgulayarak, “Ben doların yükseliş sebebinin gezi olayları olduğunu belirtmek istedim. Asıl o gün düğmeye bastılar. Her şekilde bizi sıkıştırıyorlar. Biz bağımsızlığımızı kazanmak istedikçe onlar üstümüze geliyor. Bugün karşımıza toptan geçtiler. Tüm hedefleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hedeften ve iktidardan düşürmek. Aslında hepimiz biliyoruz ki bu milletimizi iktidardan düşürmek. Dolayısıyla sizlerden destek almaya geldik” şeklinde sözlere yer verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Samancı’dan, Beyşehir’de, Mahalle, Ziyaretleri,
Yorumlar
Haber Yazılımı