Haber Detayı
18 Mart 2014 - Salı 10:35 Bu haber 7614 kez okundu
 
Şenol Seçim Gezilerini Sürdürüyor
BEYŞEHİR - Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Şenol, seçim gezilerini büyük bir hızla sürdürüyor.
Seçim 2014 Haberi
Şenol Seçim Gezilerini Sürdürüyor

          BEYŞEHİR - Hafta sonu Aşağı Esence, Bayavşar, Gökçimen, Sadıkhacı, Sevindik ve Emen kasabalarını ziyaret eden Süleyman Şenol, bu kasabalarda halka hitap etti.  Yaptığı konuşmalarda, kasaba ve köyler için projelerinden bahseden Şenol, bu seçim döneminin en önemli konularından olan vakıf araziler ile ilgili düşüncelerini halkla paylaştı. Şenol bu konuda, “köy vakıfları, büyükşehir yasası ile birlikte belediyemize devredilmiş durumdadır. Hemşerilerimin bu konu ile ilgili endişelerini biliyorum. Ancak, hiç merak etmesinler. Biz göreve geldiğimizde, bütün bu vakıfların yine aynı amaçlar doğrultusunda kullanılmasını sağlayacağız. Yani, yasal olarak belediyemize intikal etmiş bu vakıflar, yine köylerimizin kullanımında kalacaktır. Kesinlikle satılmayacaktır” dedi.
          Şenol ayrıca, en öncelikli hedeflerinden birisinin, özellikle köy ve kasabalarda hayvancılık projeleri ile insanlara yeni ekonomik alanlar açmak olduğunu, tarımı ve hayvancılığı destekleyen projeleri hızla uygulamaya koyacaklarını ifade etti. Şenol, “bizim amacımız insanımızı doğduğu topraklarda doyurmaktır. İşsizliği, yoksulluğu bitireceğiz. Herkes üretecek, herkes kazanacak. Bütün köylerimizin, kasabalarımızın sokak ve caddeleri, parkları düzenlenecek.  Her yere çocuk oyun alanları, spor alanları mutlaka kurularak gençlerimizin ve çocuklarımızın hizmetine sunulacak. Mademki, köy ve kasaba kavramları ortadan kalkıyor, öyleyse herkes şehir standartlarında bir hayata mutlak kavuşturulacak” dedi.
         “Her köye ve kasabaya mutlaka bir sağlık evi yapıyoruz.  Haftada bir iki gün gelen doktor sağlıklı bir ortamda hemşerilerime hizmet versin. Benim hemşerilerim, basit sağlık hizmetlerini sağlığa uygun ortamlarda alabilsinler. Her yere bir adet çok amaçlı sosyal tesis yapacağız. Hemşerilerimiz düğün, nişan gibi ortak faaliyetlerini yapabilsin. Kurslar açılsın, sergiler düzenlensin, sohbet ve konferanslar düzenlensin. Her şeyin en iyisine layık olan hemşerilerimizi rahat ve huzur içinde yaşatacak bütün tedbirleri en kısa sürede hayata geçireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: BEYŞEHİR, , Milliyetçi, Hareket, Partisi, Belediye, Başkan, Adayı, Şenol, seçim,
Yorumlar
Haber Yazılımı