Haber Detayı
11 Şubat 2019 - Pazartesi 14:39 Bu haber 6180 kez okundu
 
Üzeyir Yaşar, Beyşehir’i Hep Birlikte Yöneteceğiz
BEYŞEHİR - Beyşehir Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Siyaset Haberi
Üzeyir Yaşar, Beyşehir’i Hep Birlikte Yöneteceğiz

BEYŞEHİR - Yaşar, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve partili yöneticilerle birlikte yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı dış mahalleleri ziyaret ediyor. 



İlçe merkezinde esnaf, sivil toplum kuruluşu, kamu kurumları ziyaretlerini de sürdüren Yaşar ve beraberindekiler, bugüne kadar ilçeye bağlı Huğlu, Üzümlü, Yenidoğan, Sadıkhacı, Gölyaka, Kurucuova, Doğanbey, Kayabaşı, Yeşildağ ve Esence mahallelerinde biraraya geldiği mahalle sakinlerinden 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde destek istedi.



Son olarak ilçeye bağlı Esence Mahallesi’ni ziyaret eden Yaşar, burada yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı’nın bir adayı olarak yapılacak seçimlerde kendisine destek istemeye geldiğini vurgulayarak, görev verilmesi halinde nasıl bir yönetim anlayışı sergileyeceğini de belirtti. Konya’nın en genç belediye başkan adayı olarak Beyşehir’i şehrin gençleriyle, halkıyla birlikte yöneteceklerini vurgulayan Yaşar; “34 yaşında bir belediye başkan adayı olarak Beyşehir’in cadde ve sokaklarında büyümüş, yaşadığı ilçenin sorunlarını çok yakından bilen bir evladınız olarak bugün burada karşınızdayım. Aslında dertlerimiz, hüzünlerimiz, sevinçlerimiz hepimizin bir.

Ben sizlerden biriyim, sizin htiklerinizi hisseden, dertlerinizi bilen, isteklerinizi bilen bir kardeşiniz, evladınızım. Yaşım itibariyle kendimizi ve ne yapacağını bilen, enerji dolu, mücadele edecek görev verilirse gecesini gündüzüne katacak, aşkla ve şevkle çalışacak bir kardeşinizim. Kesinlikle sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağım. Ve emin olun belediye başkanı seçilirsem, Beyşehir Belediyesi’ni ve ilçeyi bu şehrin gençleriyle birlikte, halkımızla birlikte hep beraber yöneteceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü, bu şehrin gençleri şehrin yönetimine talip olmuştur” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Üzeyir, Yaşar,, Beyşehir’i, Hep, Birlikte, Yöneteceğiz,
Yorumlar
Haber Yazılımı