Haber Detayı
18 Mart 2017 - Cumartesi 18:04 Bu haber 8179 kez okundu
 
Beyşehir'de 102. Yılında Çanakkale Şehitleri Anıldı
BEYŞEHİR - Çanakkale Zaferi'nin 102. Yıldönümünde; 18 Mart Şehitleri Anma ve Gaziler günü programı kapsamında ilçe protokolü ile gazi ve şehit yakınları Anıt alanında bir araya geldi.
Güncel Haberi
Beyşehir'de 102. Yılında Çanakkale Şehitleri Anıldı

BEYŞEHİR - Törene  Beyşehir Kaymakamı  Muzaffer Şahiner,  Garnizon Komutanı Yüzbaşı  Alper Arıkan, Beyşehir Belediye Başkanı  Murat Özaltun,  Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Buğra Türker, Beyşehir Ali Akkanat MYO Müdürü Dr. Oktar Nar, İlçe  Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu,  Beyşehir Emniyet Müdürü  İbrahim Taşdemir ve kurum amirleri, şehit yakınları ve gaziler, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri ve bir grup öğrenci katıldı.

         Atatürk Anıtı'na çelenk sunumlarının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.


         Günün anlam ve önemine ilişkin olarak yapılan konuşmalar ve okunan şiirlerin ardından ilçe protokolü alanda 18 Mart Şehitleri Anma günü dolayısıyla açılan fotoğraf sergisini gezdi.


Göl Feneri Derneği tarafından; tören alanında protokole, katılımcılara ve vatandaşlara Çanakkale'de çoğu şehit düşen Türk askerinin tek öğüne düşen günlük yemek iştikakı olan üzüm hoşafı ve ekmek ikramında bulunuldu.


        Beyşehir şehitler Anıtı'nda okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından dua yapıldı.


        Anma programı çerçevesinde Fethullah Bayır Fen Lisesinde anma programı düzenlendi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, 102., Yılında, Çanakkale, Şehitleri, Anıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı