Haber Detayı
03 Ağustos 2023 - Perşembe 23:48 Bu haber 24101 kez okundu
 
Beyşehir'de Gençler Arası Futbol Turnuvası Başladı
BEYŞEHİR - Beyşehir’de, AK Parti Gençlik Kolları tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen 16-30 yaş arası geleneksel futbol turnuvası başladı.
Spor Haberi
Beyşehir'de Gençler Arası Futbol Turnuvası Başladı

BEYŞEHİR - Beyşehir’de, AK Parti Gençlik Kolları tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen 16-30 yaş arası geleneksel futbol turnuvası başladı.

Beyşehir sentetik çim sahada düzenlenen turnuvanın açılış programında konuşan AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, ilçe teşkilatı olarak bu tür program ve sosyal aktivitelere çok önem verdiklerini belirterek, “Güzel dönüşler alıyoruz. Bu yıl da başlayan turnuvada 18 takımımız yarışacak. 40 günü aşkın müsabakalar oynanacak. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.Centilmenlik içerisinde geçeceğini umuyorum” ifadelerine yer verdi.

Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar da konuşmasında, bu tür sportif turnuvaların insanların birbirini tanımasını sağladığı, kaynaştığı, dostlukların pekiştiği ortamlar olduğuna vurgu yaparak, “Sporun da temel amacı budur. İlçe başkanlığımız bu tür aktivitelerde çok aktif. Turnuvanın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kazasız belasız geçmesini ve hak edenin kazanmasını temenni ediyorum” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ise, parti teşkilatı olarak örnek bir projenin icra edildiğini vurgulayarak, “Çünkü, spor bu ülkenin en birleştirici güçlerinden bir tanesi ve gençlerimizin böyle bir aktif şekilde yapılan spor aktivitelerine katılması çok çok kıymetli. O yüzden, ilçe başkanlığımızı tebrik ediyorum” şeklinde cümlelere yer verdi.

Konuşmaların ardından turnuvanın ilk futbol müsabakası Milletvekili Özboyacı, Kaymakam Akpınar ve İlçe Başkanı Elkin tarafından başlama vuruşunun yapılması sonrasında başladı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Gençler, Arası, Futbol, Turnuvası, Başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı