Haber Detayı
20 Nisan 2018 - Cuma 09:44 Bu haber 13518 kez okundu
 
Beyşehir KYK'dan "Hürriyet" Temalı Doğa Gezisi
BEYŞEHİR - Selçuk Üniversitesi Ali Akkanat Kampüsünde okuyup KYK yurdunda kalan öğrencilere vize sınav yorgunluğunu "Hürriyet" temalı yayla ve doğa gezisi etkinliği ile stres attı.
Yaşam Haberi
Beyşehir KYK'dan

BEYŞEHİR - Selçuk Üniversitesi Ali Akkanat Kampüsünde okuyup KYK yurdunda kalan öğrencilere vize sınav  yorgunluğunu "Hürriyet" temalı yayla ve doğa gezisi etkinliği ile stres  attı.

       Yurt Müdürü Mustafa Songül yaptığı açıklamada; Yurt öğrencilerimizin vize sınavı ardından stresini gidermek ve çalışan personelimizle kardeşlik bağlarını geliştirmek ve doğru iletişim yanında hür ve bağımsız bir devlet olmanın Kurumlarıyla devleti oluşturduğunu,  şanlı Türk bayrağımız altında da Milleti oluşturduğumuzu  bu değerler için " bayrak inmesin, vatan bölünmesin, inanç ve namus değerlerimize helal gelmesin" diye nice şehitler verildiği bilinciyle vatana her alanda sahip çıkmak, birlik ve beraberliğin  daim kılmak için piknik ve doğa gezisi düzenlenmiştir. Hüyük İlçesine bağlı İmrenler  Mahallesi Yaylasında gerçekleşen ve şenlik havasında geçen etkinliğe öğrencilerimizin beğeni ve yoğun ilgisiyle neşe içinde gerçekleşmiştir.

       Etkinlikte urgan çekme yarışı, güreş müsabakası, Konya'lılara has kaşık oyunu ile İmrenler yaylası küçük çayır mevkisi doğa gezisi muhteşem güzelliğiyle güne damgasını vurmuştur. Bu ve benzeri etkinliklerin sosyal barışa ve huzura etkisinin tartışılmaz olduğu bir realitedir. Bu gezimize İlçe Belediyemizin verdiği araç desteği nedeniyle Belediye Başkanımız Sn. Murat Özaltun beye ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ve benzeri faaliyetler Müdürlüğümüzce imkanlar ölçüsünde tekrarlanacaktır.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, KYK'dan, "Hürriyet", Temalı, Doğa, Gezisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı