Haber Detayı
01 Şubat 2023 - Çarşamba 20:23 Bu haber 22965 kez okundu
 
Hüyük Belediyesi'nden Yerli Ve Milli Otomobili TOGG'a Destek
HÜYÜK - Hüyük Belediyesi meclisinde, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’un alımı için Başkan Mehmet Çiğdem’e yetki verildi.
Bölgeden Haberi
Hüyük Belediyesi'nden Yerli Ve Milli Otomobili TOGG'a Destek

HÜYÜK - Hüyük Belediyesi meclisinde, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’un alımı için Başkan Mehmet Çiğdem’e yetki verildi.

Hüyük Belediyesi şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı, belediye meclis salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda ilçenin sorunlarını çözebilmek adına gündem maddeleri meclis üyelerinin kabulüne sunuldu. Okunan maddeler meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

2023 yılı içerisinde seri üretime geçmesi beklenen Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un satın alınıp belediye başkanlığınca kullanılması maddesi oy birliği ile kabul edildi. Aracın alınması için Hüyük Belediye Başkanı'na yetki verildi.

Başkan Çiğdem "Yerli ve millileşme noktasındaki araca sahip çıkmak bizim görevimizdi, Meclis üyelerimizde yapılan oylamada oy birliği ile destek oldular bizde şimdi sipariş geçiyoruz. Yerli Otomobil Togg için bugüne kadar emek veren başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere işçisinden mühendisine tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Hüyük, Belediyesi'nden, Yerli, Ve, Milli, Otomobili, TOGG'a, Destek,
Yorumlar
Haber Yazılımı