Haber Detayı
13 Mart 2014 - Perşembe 23:05 Bu haber 6347 kez okundu
 
Tokgözol: Gelin bize destek verin
BEYŞEHİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beyşehir Belediye Başkan Adayı Fikri Tokgözol, MHP’ye, “Gelin bize destek verin, halkın belediyeciliğini birlikte kuralım”dedi.
Seçim 2014 Haberi
Tokgözol: Gelin bize destek verin

           BEYŞEHİR - Tokgözol, partisinin seçim karargahında düzenlediği basın toplantısında, Beyşehirli hemşehrileriyle kucaklaşarak kenetlenmelerini, kendilerine edilen iltifatları gören bazı siyasi partilerin temsilcilerinin bu durumu hazmedemediğini savundu.
           Bundan dolayı el altından haklarında yalan yanlış, asparagas haberler üretildiğini ileri süren Tokgözol,  “Biz CHP’yiz, ana muhalefet partisiyiz. AKP’yi ise genelde ve yerelde bitirecek olan tek parti vardır, o da CHP’dir”dedi.
           Tokgözol, açıklamasında, isim vermeden bir siyasi partinin Beyşehir ilçe başkan adayını bazı sözleri nedeniyle de eleştirdi. Tokgözol, şunları kaydetti:  “Bir siyasi partinin belediye başkan adayı arkadaşım, kendi partisinin belediye başkan adayı olduğu halde maalesef AKP’nin büyükşehir belediye başkan adayının kazanacağını ima ederek, ‘ben falanca abimle, kardeşimle çok rahat çalışabilirim’ diyebilmektedir. Kendi partisinin adını bir defa olsun telaffuz etmemektedir. Değerli yurttaşlarımın bunu bilmesini özellikle istiyorum: bu anlayış mı AKP’yi bitirecek. Maalesef, bir kere olsun kendi partisinin adını bile zikretmekten kaçınan anlayış, AKP’yi asla ve asla bitiremez.Ben o partili arkadaşlarımıza buradan sesleniyorum, onların vicdanlarına sesleniyorum; gelin bize destek verin diyorum, gelin bu desteği verin ki, halkın belediyeciliğini birlikte kuralım.” 

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: BEYŞEHİR, , Cumhuriyet, Halk, Partisi, (CHP), Beyşehir, Belediye, Başkan, Adayı,
Yorumlar
Haber Yazılımı