Haber Detayı
13 Mart 2014 - Perşembe 23:08 Bu haber 5797 kez okundu
 
Vekillerden Pazar yeri çıkarması
BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Akış ve Gülay Samancı, Beyşehir pazar yerinde tezgahın başına geçti, Beyşehir balığının satışını gerçekleştirdi.
Seçim 2014 Haberi
Vekillerden Pazar yeri çıkarması

          BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Akış ve Gülay Samancı, Beyşehir'de AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Murat Özaltun ve İlçe Başkanı Nafiz Huğlu  ile beraberindeki partililerle birlikte önceki gün  peynir pazarında ve Hal İçi'ndeki sebze pazarında esnaf ziyareti yaptı. Pazarcılarla sohbet eden hal hatır soran milletvekilleri belediye başkan adayı Murat Özaltun'la birlikte balık satışı yapan bir tezgahın başına geçti. Tezgahtaki bir sazan balığını eline alan Milletvekili Akış, "Balığa gel balığa, Beyşehir balığı bunlar' diye müşteri çekmeye çalışırken,AK Parti adayı Özaltun ise, "Taze bunlar" diye seslenerek balık satıcısının satışına bir süre destek verdi.

PAZARCI ESNAFIYLA KUCAKLAŞTILAR

          AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Partili iki milletvekili olarak adayları ve partilileri ile birlikte pazar yeri gezisine çıkarak esnafla hasbıhal edip kucaklaştıklarını dile getirerek, "Gerçekten AK Parti'ye güzel bir teveccüh var. Başbakanımıza güzel teveccüh var.   Birçok hizmeti biz Beyşehir'e kazandırmaya gayret ediyoruz. Bu memleketin evlatları olarak çalışmalara devam ediyoruz. Biraz  önce de Beyşehir'in balığını sattık, ata mesleğimiz, baba mesleğimiz pazarcılığı da yaptık. Bu konuda da fena olmadığımızı  AK Partililer olarak gösterdik.Allah izin verirse, 30 Mart'ta bu hizmet bayrağını  Murat Bey alacak, bu hizmet koşusuna devam edeceğiz, herkes  müsterih olsun, kimsenin tereddütü olmasın."dedi.

SAMANCI’DAN YATIRIMLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA…

          AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise, pazar yerinde almış oldukları teveccühün çok iyi olduğunu, ilçe halkının ilgi ve desteğini görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Bundan sonraki süreçte daha iyi olacağına inandıklarını, adayları Murat Özaltun'u AK Partili olarak belediye başkanlığı koltuğuna  seçim sonunda mutlaka oturtacaklarını belirten Samancı, "Hizmetler noktasında yine Murat Bey kaldığı yerden devam edecek, hizmetlere daha da ivme kazandıracak. Biz buna canı gönülden inanıyoruz. Ekseriyet olarak yollarla ilgili sorular soruyor vatandaşlarımız. Onlarda tabiiki haklılık payları var. İnşallah yolumuz konusunda çalışmalar devam ediyor, ödeneğimiz, bütçemiz yollara ayrıldı. İnşallah bu sene daha da ivme kazanarak yol çalışmaları devam edecek.Yine, 'yeni hastanemizi istiyoruz' diyorlar. İnşallah hastanenin ihalesi de seçim sonrasında gerçekleşmiş olacak. Çünkü, evraklarının hepsini teslim ettik. Bu konuda yer sıkıntısı yok. Bunu muhalefetin farklı bir şekilde kullanmasının anlamı da yok. İnşallah seçim sonrasında Beyşehir'imize kazandırmış olacağız. Yeni adliye binası ile ilgili zaten avan projemiz hazırdı, yine bunu da inşallah Beyşehir'imize kazandıracağız, göl tahkimatı ile ilgili olarak 28 Ocak'ta ihalesi yapıldı. İnşallah buranın da temelini gümbür gümbür bir temel atma programı ile gerçekleştireceğiz."ifadelerini kullandı.
           AK Parti Beyşehir Belediye başkan Adayı Murat Özaltun ise, seçim çalışmalarına artık iyice yoğunlaştıklarını belirterek, 31 Mart sabahı Beyşehirli hemşehrilerinin hizmetkarı olmaya, hizmet etmeye şimdiden hazırlandığını söyledi. 

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: BEYŞEHİR, , AK, Parti, , Konya, Milletvekilleri, Mustafa, Akış, Gülay, Samancı,
Yorumlar
Haber Yazılımı