Haber Detayı
23 Kasım 2017 - Perşembe 13:36 Bu haber 11017 kez okundu
 
Dünya Diyabet Günü
BEYŞEHİR - 14 Kasım Dünya Diyabet günü ve haftası Beyşehir Devlet Hastanesi’nde düzenlenen bir takım etkinliklerle kutlandı
Sağlık Haberi
Dünya Diyabet Günü

BEYŞEHİR - Dahiliye Hekimi Uz.Dr. Özlem Çelikdelen  tarafından hastane personeline diyabet hakkında eğitim verildi. Hastalara diyabetle ilgili broşürler dağıtıldı.

       Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri de diyabet konusunda bilgilendirildi

        Hastanede devam etmekte olan diyabet okulu kapsamındaki diyabet hastaları da eğitimlerini tamamladılar ve diplomalarını aldılar. Diplomalar Hastane Başhekim Yardımcısı Dr.Mehmet Kendir,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülşen Parlakkaya, Dahiliye Uzman Doktorları Özlem Çelikdelen ve Naci Çil tarafından verildi.

        Diyabet Okulu kapsamında yeni grup diyabet hastaları DahiliyeUzmanı Dr.Selma Çelikdelen ve Diyabet Hemşiresi Serihan Öksüz eşliğinde yeni programa başladılar.

        Öte yandan Diyabetle ilgili farkındalığı arttırabilmek için poliklinik ve servis katlarında sürekli diyabetle ilgili kamu spotları yayınlandı. Hastaları bilgilendirildi. Etkinliklere diyabet hastaları, hasta yakınları ve  hastane çalışanları katıldı

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Dünya, Diyabet, Günü,
Yorumlar
Haber Yazılımı