Haber Detayı
06 Şubat 2018 - Salı 10:13 Bu haber 10392 kez okundu
 
Türkiye’de Konya, Konya’da Beyşehir
BEYŞEHİR - Türkiye’de Atiker Konyaspor üzerine oynanan oyunlar, Konya’da da Beyşehir Belediyespor üzerine oynanıyor.
Spor Haberi
Türkiye’de Konya, Konya’da Beyşehir

BEYŞEHİR - Konya Amatör küme süper gurup müsabakalarından Pazar günü oynanan Beyşehir Belediyespor, Karapınar Belediyespor maçın bitimine 2 dakika kala tatil edildi.

        Daha önce yönettiği, bölgesel amatör liglerde hatalı kararlarla eleştirilen Selçuk Keklik’in hakem olarak atanması ve maçın henüz başında bir orta saha mücadelesinde Alper’in girdiği ikili mücadelede  sarı kart göstermesi, maç boyunca inisiyatifini  hep Karapınar Belediyespor lehine kullanması maçın tansiyonunu oldukça yükseltti.
       Maçın ilk yarısı 1-1 sonuçlanırken Beyşehir Belediyesporlu 4 oyuncunun sarı kart görmesi, maçın ikinci yarısında tansiyonu bir hayli yükseltmiştir.
       Maçın ikinci yarısında da hakem Keklik’in yönetiminde bir değişiklik olmamış ve maç çığırından çıkarmıştır. Beyşehir Belediyespor gösterilen kartlarla sahada 10 kişi kalması ile Karapınar Belediyespor bir gol daha bularak 2-1lik üstünlük sağladı. Maç bu sonuçla bitmesi beklenirken 88. dakikasında Beyşehir Belediyespor aleyhine verilen penaltı kararı sonrası, teknik yönetim kulübesi karara itirazı üzerine, takım kaptanı Yusuf yedek kulübesi ile hakem arasına girerek ortamı yatıştırmak istemesi üzerine hakem Selçuk Keklik, önceden sarı kartı bulunan Yusuf’a ikinci sarı kartı göstererek kırmızı kart oyundan atması sahanın karışmasına neden oldu. Hakem keklik maçı tatil ederek soyunma odasına gitti ve maç tamamlanamadı.
        TÜRKİYE FAAL FUTBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLERİ DERNEĞİ KONYA ŞUBE BAŞKANLIĞI tarafından yapılan açıklamada; Beyşehir’de yaşanan olayları kınarken, bu yaşanan menfur olayın nedenlerinin sadece bir kulübe mal etmeleri ve kendilerinin saha içinde ve dışındaki yönetimleri hakkında bir açıklamada bulunmamaları da manidardır.
Yapılan açıklamada “Beyşehir Belediye Spor takımının 2 forma nolu oyuncusunun ve taraftarının hakemimize fiili saldırıda bulunması büyük bir üzüntü yaratmıştır. “ aşağıdaki videoda fiili saldırının yaşanıp yaşanmadığı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
         Geçen yıllarda gözlemci olarak atanan ve Beyşehir Belediyespor aleyhine raporları ile gündeme gelen Bülent Koyuncu’nun yine bu maçta gözlemci olarak atanması, maç esnasında protokol tribünündekilerle ağız münakaşasına girmesi dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Türkiye’de, Konya,, Konya’da, Beyşehir,
Haberin Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı