Haber Detayı
26 Nisan 2024 - Cuma 12:12 Bu haber 21030 kez okundu
 
Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Beyşehir’de
BEYŞEHİR - AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeniden Beyşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Başkan Adil Bayındır’ı ziyaret ettiler.
Siyaset Haberi
Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Beyşehir’de

BEYŞEHİR - AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeniden Beyşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Başkan Adil Bayındır’ı ziyaret ettiler.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Beyşehir’de Başkanı Adil Bayındır, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal ve Beyşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Yapılan ziyarette geçmiş dönemde gerçekleştirilen hizmetler ve Beyşehir’in yeni dönemi ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bayındır, “Geçtiğimiz dönem AK Parti hükümetimizin büyük desteğini gördüm. Şimdi bu desteğin vefa borcunu ödeme zamanı” dedi. Beyşehir’in önemli ilçeler arasında olduğunun altını çizen Başkan Bayındır, Her şey tamam, artık hep birlikte Beyşehir’imize hizmet vakti. Beyşehir’e sözümüz var o sözleri yerine getirme vakti” dedi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Beyşehir Belediyesi’nin ilçe genelinde hayata geçirdiği yatırımlar, belediye ve parti ilçe teşkilatı çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

Seçim döneminin geride kaldığını belirten Yanılmaz, yeni bir hizmet döneminin başladığını belirterek şunları söyledi; “AK Parti’nin anayasa maddeleri gibi bir yerel yönetimler anlayışı ile hizmet mantığı var. Seçimi kazandık artık bütün Beyşehir’in belediye başkanıyız, bütün Beyşehir’in meclis üyesiyiz. Hizmeti götürürken insanların dini, dili, ırkı, siyasi görüşü değil, onların ihtiyaçlarına bakarız. Bizim mantığımız bu böylede devam edecek. Hizmet götürmede adalet, olmazsa olmazımızdır. Çünkü bizim en iyi reklamımız vatandaşlarımızın memnun olmalarıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 1994 yılından bu yana yerel yönetimlerin yönetiminde başarılı olmuş dünyanın bir numaralı duayen ismidir. Dolayısıyla AK Parti mensupları olarak çok şanslıyız. Yapılamaz denilen ne varsa bu duayen isim sayesinde yapılmıştır. Bizim camiamız öyle bir camia ki, yaptıklarımıza başkalarının hayalleri bile yetişemez.” dedi.

Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, “Yeni hizmet dönemimizde belediye başkanımız, AK Parti ilçe teşkilatımız ve meclis üyelerimizle birlikte hizmetin en iyisini en güzelini yaparak vatandaşımızın memnuniyetini esas alacağız. Vatandaşımızın memnuniyeti yaptığımız hizmetten daha önemlidir. Belediyecilik mantığını bir mantıkla bakmak istersek, bu dönem halkla ilişkiler belediyeciliği anlayışıdır. Çünkü bu vatandaşlarımız, AK Parti’ye 22 yıldır iktidarda tutuyor. Vatandaşlarımıza yaptığımız hizmetlerin yanı sıra manen de memnuniyetini kazanacağız.” İfadelerinde bulundu.

Ziyarette hayırlı olsun dileklerinde bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı; “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini tamamladık ve artık yeni bir döneme girdik, sonuçların Türkiye’mize, Konya’mıza ve Beyşehir’imize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ak, Parti, Yerel, Yönetimler, Başkan, Yardımcısı, Mücahit, Yanılmaz,, Beyşehir’de,
Yorumlar
Haber Yazılımı