Haber Detayı
03 Nisan 2024 - Çarşamba 22:37 Bu haber 40782 kez okundu
 
Ali Ece: “Beyşehir’in Menfaatlerini Gözeteceğiz”
BEYŞEHİR - 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde YRP'den Beyşehir Belediyesi Meclisi’ne seçilen 9 üye isimden birisi olan Ali Ece, yaptığı açıklamada kendisine destek veren seçmenlere ve hemşerilerine teşekkür etti.
Siyaset Haberi
Ali Ece: “Beyşehir’in Menfaatlerini Gözeteceğiz”

BEYŞEHİR - 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Beyşehir Belediyesi Meclisi’ne seçilen 9 üye isimden birisi olan Ali Ece, yaptığı açıklamada kendisine destek veren seçmenlere ve hemşerilerine teşekkür etti.

Ece: “31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sürecinde Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayımız Sayın Prof. Dr. Hüseyin Muşmal hocamın tensipleri, değerli hemşerilerimizin destekleri ile Beyşehir Belediye Meclis üyesi seçilmiş bulunmaktayım.

Başta Prof. Dr. Hüseyin Muşmal hocam olmak üzere Yeniden Refah Partisi teşkilat üyelerimize, Üzümlü ve Beyşehirli tüm hemşerilerimize teşekkür ederim.

 Yeniden Refah Partisi Meclis üyeleri olarak bizlere vermiş olduğunuz muhalefet görevini Beyşehir’in menfaatlerini gözeterek devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ahlaklı Belediyecilik anlayışından hiç bir zaman taviz vermeden bizlere yüklenen sorumluluklarımızı sonuna kadar yerine getireceğiz.

 Yerel seçimler sonucunda ilçemizde seçimi kazanan Belediye Başkanı Adil Bayındır’ı, meclis üyelerini ve 67 mahalle muhtarımızı tebrik eder, başarılar dilerim.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ali, Ece:, “Beyşehir’in, Menfaatlerini, Gözeteceğiz”,
Yorumlar
Haber Yazılımı