Haber Detayı
04 Mart 2024 - Pazartesi 13:03 Bu haber 74027 kez okundu
 
Hüyük Belediyespor’da Play Off Coşkusu
HÜYÜK - Konya 1.Amatör Küme A Grubu’nda mücadele veren Hüyük Belediyespor hafta sonu elde ettiği galibiyetle ligin bitimine bir hafta kala play off grubuna yükselmeyi garantilemenin sevincini yaşadı.
Spor Haberi
Hüyük Belediyespor’da Play Off Coşkusu

HÜYÜK - Konya 1.Amatör Küme A Grubu’nda mücadele veren Hüyük Belediyespor hafta sonu  elde ettiği galibiyetle ligin bitimine bir hafta kala play off grubuna yükselmeyi garantilemenin sevincini yaşadı.

Hüyük Belediyespor, 13’üncü haftaya dahil müsabakada  kendisi gibi play off grubuna yükselme mücadelesi veren Çıtır Simit Ortaköyspor’u konuk etti.

Hüyük sahasında oynanan karşılaşmada evsahibi ekip, güçlü rakibini zorlu geçen müsabaka sonunda 3-2 mağlup etmeyi başardı.

90 dakika sonunda bitiş düdüğünün çalmasının ardından 3 puan elde eden ve grupta ilk 3 takım içerisinde yer alarak play off grubuna yükselmeyi ligin bitimine bir hafta kala garantileyen kırmızı-beyazlılarda sahada yaşanan mutluluk görülmeye değerdi.

Futbolcular, teknik heyet ve idareciler yaşadıkları sevinci taraftarlarıyla paylaşırken Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem de takımını elde ettiği başarısından ötürü tebrik etti. Çiğdem, yayınladığı kutlama mesajında, “Play offlara kalan takımımıza bu grupta da başarılar dilerim.”ifadelerine yer verdi.

A Grubu’nda puan cetvelinin ilk sırasında yer alan Konya Yolspor ile ikinci sırada bulunan Seydişehir Belediyespor da play off grubunu daha önce garantileyen ekipler olmuştu. Play off grubuna gidecek üçüncü takımı belirleyen müsabakada ise Hüyük Belediyespor rakibini yenerek hedefine ulaştı. Grupta son sırada yer alan Bozkır Gençlerbirliği ise küme düştü.

A Grubu’nda oynanan diğer karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Konya Yolspor 5-Gerezspor 4, Seydişehir Belediyespor 6-Bozkır G.Birliği 0.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Hüyük, Belediyespor’da, Play, Off, Coşkusu,
Yorumlar
Haber Yazılımı