Haber Detayı
23 Mart 2024 - Cumartesi 05:33 Bu haber 25462 kez okundu
 
Muşmal, Beyşehir Osb’deki Fabrikaları Ziyaret Etti
BEYŞEHİR - Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, yerel seçim çalışmalarını sahada yürütmeye devam ediyor.
Siyaset Haberi
Muşmal, Beyşehir Osb’deki Fabrikaları Ziyaret Etti

BEYŞEHİR - Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, yerel seçim çalışmalarını sahada yürütmeye devam ediyor.

Muşmal’a çalışmalarında YRP Beyşehir İlçe Başkanı Ömer Ceylan, partisinin belediye meclis üyesi adayları ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik ediyor.

Muşmal,  bu kapsamda Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve farklı sektörlerde üretim yaparak bölge ekonomisine ve istihdamına katkılar sağlayan fabrikaların sahipleri, yöneticileri ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

Muşmal, ziyaretlerinde başarı dileyip plaket takdim ettiği sektör temsilcilerine

belediye başkanlığı döneminde bölgede üretim ve istihdama destek vermek adına ciddi adımlar atacaklarını belirterek hayata geçirmek istedikleri proje ve hizmetler hakkında bilgiler verdi.

MAHALLELERDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Muşmal, mahalle toplantılarına devam ederken mahalle ziyaretlerine de yenilerini ekledi.

Muşmal, TOKİ konutlarının yer aldığı Avşar Mahallesi ile dış mahallelerden  Karadiken, Ağılönü, Eğirler, Göçü, Karaali, Gökçekuyu, Adaköy, Akçabelen ve Kayabaşı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye başkanı seçilmesi halinde mahallelere yapacağı hizmet ve projeleri anlatan Muşmal, vatandaşlardan gelen talepleri de dinledi.

Muşmal, Avşar Mahallesi’ndeki mahalle toplantısında ulaşım ve diğer sorunlara değindiklerini vurgulayarak, “Belediye başkanlığı dönemimizde TOKİ’mizin refah standardını yükseltmek için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Muşmal, Karadiken, Ağılönü, Eğirler, Göçü, Karaali, Gökçekuyu, Adaköy, Akçabelen ve Kayabaşı mahallelerinde ise kendilerine aktarılan sorunlara çözüm olacaklarını belirtiklerini ifade ederek, “Bizlere göstermiş oldukları teveccühlerinden dolayı tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Muşmal,, Beyşehir, Osb’deki, Fabrikaları, Ziyaret, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı