Haber Detayı
29 Mart 2024 - Cuma 01:57 Bu haber 23611 kez okundu
 
Şenyurt: “Siyasetçi Hizmet Edeceği Yerde Önce İlkeli Olması Lazım” Dedi.
BEYŞEHİR - CHP Beyşehir Belediye Başkanı Adayı Ecz. Rıdvan Şenyurt: “Siyasetçi hizmet edeceği yerde önce ilkeli olması lazım” dedi.
Siyaset Haberi
Şenyurt: “Siyasetçi Hizmet Edeceği Yerde Önce İlkeli Olması Lazım” Dedi.

BEYŞEHİR - CHP Beyşehir Belediye Başkanı Adayı Ecz. Rıdvan Şenyurt: “Siyasetçi hizmet edeceği yerde önce ilkeli olması lazım” dedi.

Şenyurt, Bahçelievler Mahallesinde bir kıraathanede İçerişehir ve Bahçeli Evler Mahalle sakinlerine yaptığı konuşmada kendisine destek olmalarını istedi.

Şenyurt konuşmasında: “Siyasetçi hizmet edeceği yerde önce ilkeli olması lazım. İlke olmadı mı ne vaatlerine güvenilir, nede işlerine güvenilir hemşerilerim. Şimdi birde diyorlar ki maceraya ihtiyacı yok bu memleketin. Asıl macera nedir biliyormusunuz, hangi partiye geçeceğini kestiremediğimiz bir yerel siyasetçinin arkasından gitmektir asıl macera.

Ben yolumu çizmişim, ben Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ilerlemişim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bugün mezarından çıksa gelse, kimin alnından öpeceğini bilemem ama, siyasetin önünü tıkayan, koltuk için parti parti gezen, bu gençlerin siyaset yapmasına engel olanların, yerel siyasetçilerin alnından öpmeyeceğini ben size söyleyebilirim.

Bugüne kadar siyasi hayatımda hiçbir siyasi partinin genel başkanını hedef almadım. Benim haddime değil, ben bir yerel siyasetçiyim. Bir parti başkanını alaylı bir şekilde ağzına dolamak, onun üzerinden siyaset yapmaya çalışmak, en hafif tabiriyle kasaba siyasetidir. Bu cevabı gerekli yerlere göndermek isterim.

Beyşehir siyaseten hiçbir kimseye muhtaç olmamalıdır. Beyşehir’de bir kişi ila nihayet ölene kadar siyaset yapma derdinde olmamalıdır. Beyşehir’de hangi partiye gönül vermiş gençler varsa onların önü açılmalıdır. Bir kişinin koltuk kaygısına Beyşehir'i feda etmeyiniz. Benim kişilerle hiçbir problemim yok, benim problemim ilke ve prensip. Artık bi çekil kardeşim, artık bi çekil, şu gençlerin önünü bi aç, gençlerin önünü aç. Beyşehir’de siyaset yapılamaz oldu. Beyşehir’de ideolojisine göre siyaset yapılamaz oldu. Pazarlıklar menfaatler ön plana çıktı Beyşehir siyaseti tıkandı. Ben bunun için yola çıktım. Arkama holding sahiplerini almadım, tek aldığım kişi Cumhuriyet Halk Partisi kurumsal kimliğidir. Eğer yüreğinde yoksa, sana atılan ithamlara cevap da veremiyorsan, siyasete çıkma kardeşim. Bu memleketin hakkını hukukunu yedirme. Bu siyaset yürek istiyor yürek, bu memleketin kaderiyle oynatmayacağım. Bu memleketin doğru adayı Rıdvan Şenyurt ve inşallah sizlerin teveccühüyle Beyşehir Belediye Başkanı olacağım” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Şenyurt:, “Siyasetçi, Hizmet, Edeceği, Yerde, Önce, İlkeli, Olması, Lazım”, Dedi.,
Yorumlar
Haber Yazılımı